Stora biltvättardagen 2019

I samarbete med Svenskt Vatten har vi Stora Biltvättardagen Lördag 27 april mellan kl. 10-14, för att belysa vikten av att tvätta bilen på rätt sätt miljömässigt, dvs inte stå på gatan hemma o låta tvättvattnet rinna ner i dagvattenledningarna orenat.
Tvätta bilen hos oss, vår anläggning tar hand om och ser till att tvättvattnet renas från skadliga ämnen såsom olja, asfaltsrester, giftiga tungmetaller m.m.
Vår tvättanläggning använder enbart medel som är miljömärkta och skonsamma mot naturen – för att du ska få ett bra tvättresultat använder anläggningen varmvatten – vilket gör att smutsen försvinner bort lättare- din bil blir renare och anläggningen tar hand om det smutsiga tvättvattnet miljömässigt bäst.
Under Stora Biltvättarhelgen (lördag/söndag) har vi kampanjpris, du erhåller 5 polletter för 100 kr, Delta i utlottningen av Kärchers smidiga fönstertvätt, genom att handla polletter för minst 100 kr.
-Ta kvitto, skriv namn o tel.nr på baksidan, lägg det i lådan som finns på plats o var med i utlottningen av Kärchers Fönstertvätt (gäller under lördagen mellan kl. 10-14).
Vi bjuder alla våra tvätt kunder på korv o ballonger till barnen – Vi passar även på att visa hur du torkar din bil med vår nya tork, som blåser bort vattnet från bilen eller motorcykeln smidigt!
Vi bjuder även på däcktryckskontroll bakom tvätten vid vår eftervårdsyta! Du kan även fylla på vatten där.
Ny kund? Osäker på hur det fungerar? Passa på och kom på Biltvättardagen -så visar vi dig hur du gör, du kommer garanterat bli nöjd med hur smidigt o enkelt det är!